Boek met onze 4 zekerheden

The Seraya Resort Komodo

Categorie S

The Seraya biedt een unieke ervaring van een strandresort waar gezelligheid samensmelt met luxe. Gelegen tegen de adembenemende achtergrond van het Komodo National Park, legt de ecovriendelijke bestemming de nadruk op duurzaamheid en biedt tegelijkertijd een onvergetelijk toevluchtsoord.

De ruime privébungalows, verscholen tussen de tamarindebomen langs het strand en verborgen in de weelderige heuveltuinen, bieden een subliem niveau van comfort te midden van een idyllische omgeving. In het hart van het resort staat het iconische Bamboo Manta restaurant, symbool van onze toewijding aan zowel milieuvriendelijke constructie als aan de betoverende onderwaterwereld.

Ontdek het betoverende huisrif door te snorkelen of te kajakken, of geniet gewoon van de rust van uw eigen afgelegen plekje op ons uitgestrekte 200-meter lange privéstrand. Onze ruime privébungalows, verscholen tussen tamarindebomen langs het strand en verscholen in de heuveltop tuinen, bieden ongeëvenaard comfort te midden van het paradijs.
 

seraya resort